Terug naar top

Webinar FEBEV partenaire - CSB Jamboflash


Recente ontwikkelingen in kunstmatige intelligentie (KI) tillen de digitalisering in de vleessector naar een hoger niveau. Leer meer over de CSB Jamboflash ­die KI gebruikt ter ondersteuning van de sortering en evaluatie van rauwe hammen zonder been.

 

Volg het webinar van CSB over Kunstmatige intelligentie (KI) bij beoordeling vlees

 

­
­
­

CSB Jamboflash 

23 september 2021 van 14.00 tot 14.30

­
­
­
­

KI om de kwaliteit van de uitgebeende achterham te controleren

­
­
­
­

De voordelen van digitalisering in de vleesverwerking zijn reeds bewezen - snellere en nauwkeurigere gegevenscommunicatie en minder manuele input. Maar recente ontwikkelingen in kunstmatige intelligentie (KI) tillen het naar een hoger niveau.


KI heeft een drastische invloed op de processen van vleesverpakkingsbedrijven, waardoor de kosten dalen en de marges toenemen. Op veel belangrijke gebieden, zoals visuele inspectie, levert KI aanzienlijk betere resultaten op dan mensen. Momenteel trainen wij mensen om de productkwaliteit visueel te beoordelen, maar menselijke oordelen zijn onvermijdelijk subjectief, variabel en aangetast door herhaling en vermoeidheid.

­
­

Webinar over de CSB Jamboflash

­
­
­
­

CSB Jamboflash gebruikt KI ter ondersteuning van de sortering en evaluatie van rauwe hammen zonder been. In een korte Webinar op 23 September van 14:00 tot 14:30 zullen Erwin Kooke en Geert Smet u hierover informeren. Klik op onderstaande knop om te registreren als u geïnteresseerd bent in de CSB Jamboflash. 

 

­
­
­
­
­

Ik ben geïnteresseerd

­
­
­
­
­
­

U leest meer over Jamboflash in het persbericht (of zie knop ‘meer weten’)

­
­
­
­
­

Meer weten?

­
­
­
­
­
­

CSB-System Benelux BV

Graaf Engelbertlaan 75
4837 DS Breda
Nederland

Spotlight

UECBV celebrates the election of the new President at its AGL in Warsaw

Mr. Roland Ackermann is the new president for European livestock and meat. UECBV also chose it‘s Ste...

Créé le 06-11-2024

Programme de séminaire Cebedeau pour le salon Aquarama Trade Fair

Comme à l’accoutumée, Cebedeau, le Centre de recherche et d'expertise pour l’eau en région wallonne,...

Créé le 14-08-2024

Forts ensemble en 2024!

Créé le 23-12-2023

PlattelandsTV - De vleesveesector

Le Blanc-bleu belge est notre fierté nationale, mais a-t-il encore un avenir économique ? C'est ce d...

Créé le 26-03-2021

UITNODIGING OPFRISCURUS AWO 2021

In bijlage kan je de uitnodiging voor de opfriscursus Animal Welfare Officer terugvinden

Créé le 20-01-2021

Nos partenaires

© 2024 - Fédération Belge de la Viande asbl |  Disclaimer  |  Privacy policy  |  Cookie policy

Ce site utilise des cookies.

En continuant votre navigation, vous acceptez notre Politique de cookies. Nous respectons votre vie privée. Vous trouverez de plus amples informations sur notre Politique de confidentialité et notre Politique de cookies.