Terug naar top

Webinar FEBEV partenaire - CSB Jamboflash


Recente ontwikkelingen in kunstmatige intelligentie (KI) tillen de digitalisering in de vleessector naar een hoger niveau. Leer meer over de CSB Jamboflash ­die KI gebruikt ter ondersteuning van de sortering en evaluatie van rauwe hammen zonder been.

 

Volg het webinar van CSB over Kunstmatige intelligentie (KI) bij beoordeling vlees

 

­
­
­

CSB Jamboflash 

23 september 2021 van 14.00 tot 14.30

­
­
­
­

KI om de kwaliteit van de uitgebeende achterham te controleren

­
­
­
­

De voordelen van digitalisering in de vleesverwerking zijn reeds bewezen - snellere en nauwkeurigere gegevenscommunicatie en minder manuele input. Maar recente ontwikkelingen in kunstmatige intelligentie (KI) tillen het naar een hoger niveau.


KI heeft een drastische invloed op de processen van vleesverpakkingsbedrijven, waardoor de kosten dalen en de marges toenemen. Op veel belangrijke gebieden, zoals visuele inspectie, levert KI aanzienlijk betere resultaten op dan mensen. Momenteel trainen wij mensen om de productkwaliteit visueel te beoordelen, maar menselijke oordelen zijn onvermijdelijk subjectief, variabel en aangetast door herhaling en vermoeidheid.

­
­

Webinar over de CSB Jamboflash

­
­
­
­

CSB Jamboflash gebruikt KI ter ondersteuning van de sortering en evaluatie van rauwe hammen zonder been. In een korte Webinar op 23 September van 14:00 tot 14:30 zullen Erwin Kooke en Geert Smet u hierover informeren. Klik op onderstaande knop om te registreren als u geïnteresseerd bent in de CSB Jamboflash. 

 

­
­
­
­
­

Ik ben geïnteresseerd

­
­
­
­
­
­

U leest meer over Jamboflash in het persbericht (of zie knop ‘meer weten’)

­
­
­
­
­

Meer weten?

­
­
­
­
­
­

CSB-System Benelux BV

Graaf Engelbertlaan 75
4837 DS Breda
Nederland

Spotlight

Forts ensemble en 2024!

Créé le 23-12-2023

Communiqué de Presse - Les organisations européennes d’élevage créent SELMA

Les professionnels des filières Elevage et Viande européennes INTERBEV (France), FEBEV (Belgique), E...

Créé le 25-10-2023

Lancement nouvelle version FEBEVPLUS (version 3.1)

La nouvelle version du cahier des charges FEBEVPLUS est lancée le 1ére septembre 2023. Nous passons...

Créé le 01-09-2023

Le secteur porcin se dote de son propre label de bien-être animal

Le secteur porcin belge lancera très bientôt son propre label de bien-être animal. Il permettra aux ...

Créé le 06-10-2021

Créé le 11-08-2021

Nos partenaires

© 2024 - Fédération Belge de la Viande asbl |  Disclaimer  |  Privacy policy  |  Cookie policy

Ce site utilise des cookies.

En continuant votre navigation, vous acceptez notre Politique de cookies. Nous respectons votre vie privée. Vous trouverez de plus amples informations sur notre Politique de confidentialité et notre Politique de cookies.