Terug naar top

Bestuurswijzigingen binnen FEBEV


Bestuurswijzigingen binnen FEBEV

 

Op de raad van bestuur van 7 oktober laatstleden werd beslist om een vernieuwing door te voeren van het dagelijks bestuur.  Philiippe Van Damme (d’Argifral), die gedurende 5 jaar met glans het voorzitterschap heeft opgenomen van de federatie, wordt opgevolgd door Luc Verspreet van Belgian Pork Group.  Dhr. Verspreet, voorheen de voorzitter van de varkenskolom, geeft het mandaat door aan Guy Vandenberghe van het bedrijf Delavi.  Verder wordt het mandaat van de runderkolom, dat uitgeoefend werd door Johan Castelein (Euro Meat Group), heden opgenomen door Patrick Schifflers van GHL.

 

Het dagelijks bestuur van de organisatie bestaat uit de volgende bestuursleden:

 

                Luc Verspreet (Belgian Pork Group) – Voorzitter

                Guy Vandenberghe (Delavi) – Voorzitter varkenskolom

                Patrick Schifflers (GHL) – Voorzitter runderkolom

                Patrick Plovie (Vlevia) – Penningmeester

                Michael Gore – Afgevaardigd bestuurder

In de kijker

UECBV celebrates the election of the new President at its AGL in Warsaw

Mr. Roland Ackermann is the new president for European livestock and meat. UECBV also chose it‘s Ste...

Aangemaakt op 06-11-2024

‘PFAS en andere micropolluenten’ centraal tijdens watercircle.be – workshop

Tijdens de Aquarama Trade Fair op 17 oktober in de Brabanthal in Leuven organiseert watercircle.be e...

Aangemaakt op 14-08-2024

Samen sterk in 2024!

Aangemaakt op 23-12-2023

PlattelandsTV - De vleesveesector

Het Belgisch Wit-Blauw is onze nationale trots, maar heeft het nog een economische toekomst? Dat bes...

Aangemaakt op 26-03-2021

UITNODIGING OPFRISCURUS AWO 2021

In bijlage kan je de uitnodiging voor de opfriscursus Animal Welfare Officer terugvinden

Aangemaakt op 20-01-2021

Onze partners

© 2024 - Federatie van het Belgisch Vlees vzw |  Disclaimer  |  Privacy policy  |  Cookie policy

Deze site maakt gebruik van cookies.

Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookiebeleid. We respecteren uw privacy. Lees meer over ons Privacybeleid en ons Cookiebeleid.