Terug naar top

Webinar FEBEV partner - CSB Jamboflash


Recente ontwikkelingen in kunstmatige intelligentie (KI) tillen de digitalisering in de vleessector naar een hoger niveau. Leer meer over de CSB Jamboflash ­die KI gebruikt ter ondersteuning van de sortering en evaluatie van rauwe hammen zonder been.

 

Volg het webinar van CSB over Kunstmatige intelligentie (KI) bij beoordeling vlees

 

­
­
­

CSB Jamboflash 

23 september 2021 van 14.00 tot 14.30

­
­
­
­

KI om de kwaliteit van de uitgebeende achterham te controleren

­
­
­
­

De voordelen van digitalisering in de vleesverwerking zijn reeds bewezen - snellere en nauwkeurigere gegevenscommunicatie en minder manuele input. Maar recente ontwikkelingen in kunstmatige intelligentie (KI) tillen het naar een hoger niveau.


KI heeft een drastische invloed op de processen van vleesverpakkingsbedrijven, waardoor de kosten dalen en de marges toenemen. Op veel belangrijke gebieden, zoals visuele inspectie, levert KI aanzienlijk betere resultaten op dan mensen. Momenteel trainen wij mensen om de productkwaliteit visueel te beoordelen, maar menselijke oordelen zijn onvermijdelijk subjectief, variabel en aangetast door herhaling en vermoeidheid.

­
­

Webinar over de CSB Jamboflash

­
­
­
­

CSB Jamboflash gebruikt KI ter ondersteuning van de sortering en evaluatie van rauwe hammen zonder been. In een korte Webinar op 23 September van 14:00 tot 14:30 zullen Erwin Kooke en Geert Smet u hierover informeren. Klik op onderstaande knop om te registreren als u geïnteresseerd bent in de CSB Jamboflash. 

 

­
­
­
­
­

Ik ben geïnteresseerd

­
­
­
­
­
­

U leest meer over Jamboflash in het persbericht (of zie knop ‘meer weten’)

­
­
­
­
­

Meer weten?

­
­
­
­
­
­

CSB-System Benelux BV

Graaf Engelbertlaan 75
4837 DS Breda
Nederland

In de kijker

‘PFAS en andere micropolluenten’ centraal tijdens watercircle.be – workshop

Tijdens de Aquarama Trade Fair op 17 oktober in de Brabanthal in Leuven organiseert watercircle.be e...

Aangemaakt op 14-08-2024

Samen sterk in 2024!

Aangemaakt op 23-12-2023

PlattelandsTV - De vleesveesector

Het Belgisch Wit-Blauw is onze nationale trots, maar heeft het nog een economische toekomst? Dat bes...

Aangemaakt op 26-03-2021

UITNODIGING OPFRISCURUS AWO 2021

In bijlage kan je de uitnodiging voor de opfriscursus Animal Welfare Officer terugvinden

Aangemaakt op 20-01-2021

FEBEV: Extra controles in slachthuizen zijn ‘window dressing’

Een lacune in de wetgeving zorgt ervoor dat de slachthuissector zeer kwetsbaar blijft voor inbreuken...

Aangemaakt op 14-10-2020

Onze partners

© 2024 - Federatie van het Belgisch Vlees vzw |  Disclaimer  |  Privacy policy  |  Cookie policy

Deze site maakt gebruik van cookies.

Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookiebeleid. We respecteren uw privacy. Lees meer over ons Privacybeleid en ons Cookiebeleid.