« Terug naar overzicht
Bens NV
Adres |
Nijverheidsstraat, 24 2260 Oevel - Westerlo |
Tel | 014282828 |
Fax | +32 (0)14 282829 |
Info@bens.be | |
Website | www.bens.be |
Erkenningsnummer(s) | F819 KF236 |
Activiteiten
- Diepvriesstockage
- Uitsnijderij
Commercialisatievorm
- Diepvries
- Slachtafvallen
- Vacuüm verpakt vlees
- Versnijdingen
Export
- Export afvallen
- Export varkensvlees
Productgroepen
- Afvallen
- Varkensvlees
Lastenboeken
Febev Plus Varken |
Bedrijfsgegevens
Bouwjaar
2001
Totale oppervlakte
68393 m²
Oppervlakte bedrijf
11208 m²
Productsoorten
- Pork (boned meat, deboned meat)
- Edible by-products (hind feet, shanks, tails, bones, fat, rind, jowl)
Lijst van landen waarnaar geëxporteerd wordt
Australia, Canada, Chili, China, Cuba, Japan, Russia, South Africa, South Korea, Singapore, Vietnam
Beschrijving van de zone waar uw bedrijf zich bevindt
Bens is located in Westerlo (Antwerp province), on an industrial area between a canal and a major highway.
Informatie over het personeel
- CEO: Marcel Laeremans
- General manager: Maurits Vanden Avenne
- COO: Barend van Velde
- Export Sales: Ron Tiemes
- Production manager: Dave Verbist
- Quality assurance: Thomas Nuyts
- Number of general personnel: 120
Aantal shifts
1 shift/day
Slachtcapaciteit (ton) per shift
NA, only deboning and cutting activity
Aantal werkdagen per week
5 days a week
Jaarlijkse slachtcapaciteit (ton)
NA, only deboning and cutting activity
Capaciteit van de snijzaal
400 tons/shift
Verwerkingscapaciteit slachtafval (ton)
- Hind feet: 6,5 tons/day
- Shanks: 8 tons/day
- Tails: 0,5 tons/day
- Bones: 26 tons/day
- Fat: 24 tons/day
- Rind: 3 tons/day
- Jowl: 12 tons/day
Koelkasten (capaciteit, aantal, type)
F819
- 8 chillers/refrigerators, air blast, pekasol, 418 tons (total)
- 3 Shock freezers, air blast, NH3, 120 tons
KF236
- 1 storage freezer, air blast, NH3, 2000 tons
2001
Totale oppervlakte
68393 m²
Oppervlakte bedrijf
11208 m²
Productsoorten
- Pork (boned meat, deboned meat)
- Edible by-products (hind feet, shanks, tails, bones, fat, rind, jowl)
Lijst van landen waarnaar geëxporteerd wordt
Australia, Canada, Chili, China, Cuba, Japan, Russia, South Africa, South Korea, Singapore, Vietnam
Beschrijving van de zone waar uw bedrijf zich bevindt
Bens is located in Westerlo (Antwerp province), on an industrial area between a canal and a major highway.
Informatie over het personeel
- CEO: Marcel Laeremans
- General manager: Maurits Vanden Avenne
- COO: Barend van Velde
- Export Sales: Ron Tiemes
- Production manager: Dave Verbist
- Quality assurance: Thomas Nuyts
- Number of general personnel: 120
Aantal shifts
1 shift/day
Slachtcapaciteit (ton) per shift
NA, only deboning and cutting activity
Aantal werkdagen per week
5 days a week
Jaarlijkse slachtcapaciteit (ton)
NA, only deboning and cutting activity
Capaciteit van de snijzaal
400 tons/shift
Verwerkingscapaciteit slachtafval (ton)
- Hind feet: 6,5 tons/day
- Shanks: 8 tons/day
- Tails: 0,5 tons/day
- Bones: 26 tons/day
- Fat: 24 tons/day
- Rind: 3 tons/day
- Jowl: 12 tons/day
Koelkasten (capaciteit, aantal, type)
F819
- 8 chillers/refrigerators, air blast, pekasol, 418 tons (total)
- 3 Shock freezers, air blast, NH3, 120 tons
KF236
- 1 storage freezer, air blast, NH3, 2000 tons