« Terug naar overzicht
Sus Campiniae NV
Adres |
Nijverheidsstraat, 24 2260 Westerlo |
Tel | 014848880 |
Fax | +32 (0)14 850382 |
info@sus-campiniae.be | |
Website | www.sus-campiniae.be |
Erkenningsnummer(s) | 888 888/8 |
Activiteiten
- Slachthuis
- Uitsnijderij
Commercialisatievorm
- Karkassen
- Slachtafvallen
- Versnijdingen
Export
- Export afvallen
- Export varkensvlees
Import
- Import afvallen
- Import varkensvlees
Productgroepen
- Afvallen
- Varkensvlees
Lastenboeken
Febev Plus Varken |
Bedrijfsgegevens
Bouwjaar
2016-2017
Totale oppervlakte
30.000 m²
Oppervlakte bedrijf
15.193 m²
Productsoorten
porc carcasses, edible by-products
Lijst van landen waarnaar geëxporteerd wordt
Australia, Cuba, Japan, Canada, Philippines, Vietnam, South Africa, Uruquay
Beschrijving van de zone waar uw bedrijf zich bevindt
The company is located in an Industrial area
Informatie over het personeel
70 employees
Aantal shifts
1
Slachtcapaciteit (ton) per shift
736 ton
Aantal werkdagen per week
5
Jaarlijkse slachtcapaciteit (ton)
184.000 ton
Capaciteit van de snijzaal
60 ton/day
Verwerkingscapaciteit slachtafval (ton)
- Heads: 37.2 tons/day
- Hearts: 2.8 tons/day
- Kidneys: 2.48 tons/day
- Diaphragm: 5 tons/day
- Tongues: 2.4 tons/day
- Tracheas: 3.9 tons/day
- Front feet: 5.2 tons/day
Koelkasten (capaciteit, aantal, type)
Shock chilling - CO2/ ammonia - 800 m² / 2880 carcasses
Carcass chiller - CO2/ ammonia - 4.249m² / 8000 carcasses
Shock chilling for red slaughter products - CO2/ ammonia - 190m² / 9430 kg
Edible by-products chiller (hearts, liver, tongues, lungs, trachea..) - CO2/ ammonia - 100 m²
Edible by-products chiller (heads, front feet) - CO2/ ammonia - 195 m²
2016-2017
Totale oppervlakte
30.000 m²
Oppervlakte bedrijf
15.193 m²
Productsoorten
porc carcasses, edible by-products
Lijst van landen waarnaar geëxporteerd wordt
Australia, Cuba, Japan, Canada, Philippines, Vietnam, South Africa, Uruquay
Beschrijving van de zone waar uw bedrijf zich bevindt
The company is located in an Industrial area
Informatie over het personeel
70 employees
Aantal shifts
1
Slachtcapaciteit (ton) per shift
736 ton
Aantal werkdagen per week
5
Jaarlijkse slachtcapaciteit (ton)
184.000 ton
Capaciteit van de snijzaal
60 ton/day
Verwerkingscapaciteit slachtafval (ton)
- Heads: 37.2 tons/day
- Hearts: 2.8 tons/day
- Kidneys: 2.48 tons/day
- Diaphragm: 5 tons/day
- Tongues: 2.4 tons/day
- Tracheas: 3.9 tons/day
- Front feet: 5.2 tons/day
Koelkasten (capaciteit, aantal, type)
Shock chilling - CO2/ ammonia - 800 m² / 2880 carcasses
Carcass chiller - CO2/ ammonia - 4.249m² / 8000 carcasses
Shock chilling for red slaughter products - CO2/ ammonia - 190m² / 9430 kg
Edible by-products chiller (hearts, liver, tongues, lungs, trachea..) - CO2/ ammonia - 100 m²
Edible by-products chiller (heads, front feet) - CO2/ ammonia - 195 m²