Terug naar top
« Terug naar overzicht

Sus Campiniae NV

Adres Nijverheidsstraat, 24
2260 Westerlo
Tel 014848880
Fax +32 (0)14 850382
Email info@sus-campiniae.be
Website www.sus-campiniae.be
Erkenningsnummer(s) 888 888/8

Activiteiten

  • Slachthuis
  • Uitsnijderij

Commercialisatievorm

  • Karkassen
  • Slachtafvallen
  • Versnijdingen

Export

  • Export afvallen
  • Export varkensvlees

Import

  • Import afvallen
  • Import varkensvlees

Productgroepen

  • Afvallen
  • Varkensvlees

Bedrijfsgegevens

Bouwjaar
2016-2017
Totale oppervlakte
30.000 m²
Oppervlakte bedrijf
15.193 m²
Productsoorten
porc carcasses, edible by-products
Lijst van landen waarnaar geëxporteerd wordt
Australia, Cuba, Japan, Canada, Philippines, Vietnam, South Africa, Uruquay
Beschrijving van de zone waar uw bedrijf zich bevindt
The company is located in an Industrial area
Informatie over het personeel
70 employees
Aantal shifts
1
Slachtcapaciteit (ton) per shift
736 ton
Aantal werkdagen per week
5
Jaarlijkse slachtcapaciteit (ton)
184.000 ton
Capaciteit van de snijzaal
60 ton/day
Verwerkingscapaciteit slachtafval (ton)
- Heads: 37.2 tons/day
- Hearts: 2.8 tons/day
- Kidneys: 2.48 tons/day
- Diaphragm: 5 tons/day
- Tongues: 2.4 tons/day
- Tracheas: 3.9 tons/day
- Front feet: 5.2 tons/day

Koelkasten (capaciteit, aantal, type)
Shock chilling - CO2/ ammonia - 800 m² / 2880 carcasses
Carcass chiller - CO2/ ammonia - 4.249m² / 8000 carcasses
Shock chilling for red slaughter products - CO2/ ammonia - 190m² / 9430 kg
Edible by-products chiller (hearts, liver, tongues, lungs, trachea..) - CO2/ ammonia - 100 m²
Edible by-products chiller (heads, front feet) - CO2/ ammonia - 195 m²

Onze partners

© 2019 - Federatie van het Belgisch Vlees vzw |  Disclaimer