« Terug naar overzicht
			
			
				
			
				
				
					
				
				
				
				
			
			
			
			
			
				
			
			
				
			
		
	Debra-Freeze
| Adres | 
							Hoogserleistraat 3 8700 Tielt  | 
					
| Erkenningsnummer(s) | KF75 | 
Bedrijfsgegevens
	
				
					Bouwjaar
1995
Totale oppervlakte
52.422 m²
Oppervlakte bedrijf
2.082 m²
Productsoorten
Pork carcasses, pig meat cuts, red slaughter products, white slaughter products and other slaughter products
Lijst van landen waarnaar geëxporteerd wordt
Australia, Canada, Cuba, Japan, Malaysia, Custom Union (Russian Federation – Kazachstan – Belarus), Singapore, South Africa, South Korea, Vietnam, European Union – all countries, Dubai, Mongolia, Ukraine, Ouzbekistan, Uruguay, Georgia, Moldavia, New Zealand, Philipinnes, India, Colombia, Papua New Guinea
Beschrijving van de zone waar uw bedrijf zich bevindt
Agricultural area (BPA : particular project of planning)
Informatie over het personeel
Owner Geert De Brauwer
CEO Thomas De Roover – De Brauwer
Quality Manager : Els Beda
Quality Control : Elien Claeys
Aantal shifts
2 shift a day
Slachtcapaciteit (ton) per shift
NA
Aantal werkdagen per week
6 days a week
Jaarlijkse slachtcapaciteit (ton)
NA
Capaciteit van de snijzaal
NA
Verwerkingscapaciteit slachtafval (ton)
NA
Koelkasten (capaciteit, aantal, type)
Freezer; air blast, NH3, 1600m², 2500 tons
																																								
				
			1995
Totale oppervlakte
52.422 m²
Oppervlakte bedrijf
2.082 m²
Productsoorten
Pork carcasses, pig meat cuts, red slaughter products, white slaughter products and other slaughter products
Lijst van landen waarnaar geëxporteerd wordt
Australia, Canada, Cuba, Japan, Malaysia, Custom Union (Russian Federation – Kazachstan – Belarus), Singapore, South Africa, South Korea, Vietnam, European Union – all countries, Dubai, Mongolia, Ukraine, Ouzbekistan, Uruguay, Georgia, Moldavia, New Zealand, Philipinnes, India, Colombia, Papua New Guinea
Beschrijving van de zone waar uw bedrijf zich bevindt
Agricultural area (BPA : particular project of planning)
Informatie over het personeel
Owner Geert De Brauwer
CEO Thomas De Roover – De Brauwer
Quality Manager : Els Beda
Quality Control : Elien Claeys
Aantal shifts
2 shift a day
Slachtcapaciteit (ton) per shift
NA
Aantal werkdagen per week
6 days a week
Jaarlijkse slachtcapaciteit (ton)
NA
Capaciteit van de snijzaal
NA
Verwerkingscapaciteit slachtafval (ton)
NA
Koelkasten (capaciteit, aantal, type)
Freezer; air blast, NH3, 1600m², 2500 tons
