Terug naar top
« Terug naar overzicht

Comeco NV

Adres John Lijsenstraat, 55
2321 Hoogstraten
Tel 033157752
Fax +32 (0)3 3158934
Email info@comeco.be
Erkenningsnummer(s) 171 171/1

Activiteiten

  • Slachthuis
  • Uitsnijderij

Commercialisatievorm

  • Diepvries
  • Karkassen
  • Slachtafvallen
  • Vacuüm verpakt vlees
  • Versnijdingen

Export

  • Export varkensvlees

Productgroepen

  • Varkensvlees

Bedrijfsgegevens

Bouwjaar
1971 : year constructed cuttingplant and slaughterhouse
1984 : general extension
2007 : expansion 1 pig stables
2008 : building new carcass refrigerators
2011 : building new slaughterline
2015 : expansion 2 pig stables

Totale oppervlakte
30850 m²
Oppervlakte bedrijf
9298 m²
Productsoorten
Pork carcasses, cutted meat and edible offals. No ready to at products
Lijst van landen waarnaar geëxporteerd wordt
Australia, Cuba, Japan, Malaysia, Douane Unie (Russian federation-Belorussia-Kazachstan, South-Africa, South-Korea, Vietnam
Ukraine

Beschrijving van de zone waar uw bedrijf zich bevindt
Comeco nv is located in a small industrial area.
Informatie over het personeel
-Total 75 persons intern and 4 extern teams.This makes togheter 150 employees.
-Total number of veterinarians : 24 (they work alternately).
- Total number of quality team : 5 fulltime persons; 1 fulltime quality manager with qualification Industrial biochemical engineer.

Aantal shifts
Slaughterline : 1 - Cuttingplant : 2 (1 day shift and 1 night shift)
Slachtcapaciteit (ton) per shift
+/-500 tons/day - 580 carcasses/hour
Aantal werkdagen per week
5
Jaarlijkse slachtcapaciteit (ton)
123000 tons/year
Capaciteit van de snijzaal
Cutting: 220 carcasses/hour of 140 tons/day - Deboning and packing: 100 tons/day shift and 40 tons/night shift
Verwerkingscapaciteit slachtafval (ton)
- red organs : 20 tons/day
- heads and front feet : 40 tons/day

Koelkasten (capaciteit, aantal, type)
CARCASSES:
- 1 shock refrigerator
- 4 refrigerators for carcasses for expedition (4700 carcasses in total)
- 2 refrigerators vor carcasses for cutting (1250 carcasses in total)

CUTTED MEAT:
- 3refrigerators of 160 tons/day

EDIBLE OFFALS
- 1shock refrigerator
- 1 refrigerator for red organs of 20 ton/day
- 1 refrigerator for heads and front feet of 40 tons/day


Onze partners

© 2019 - Federatie van het Belgisch Vlees vzw |  Disclaimer