« Terug naar overzicht
Debra-Meat
Adres |
Hoogserleistraat, 3 8700 Tielt |
Tel | 051400673 |
Fax | +32 (0)51 406103 |
Erkenningsnummer(s) | 17/1 |
Activiteiten
- Uitsnijderij
Commercialisatievorm
- Diepvries
- Karkassen
- Kwartieren
- Slachtafvallen
- Vacuüm verpakt vlees
- Versnijdingen
Export
- Export afvallen
- Export varkensvlees
Productgroepen
- Varkensvlees
Lastenboeken
Febev Plus Varken |
Bedrijfsgegevens
Bouwjaar
- Year of construction 1979
- Renewed in 2004
- Building project 2015-2016 : new lay out of cutting room area
Totale oppervlakte
52.422 m²
Oppervlakte bedrijf
2300 m²
Productsoorten
Pork carcasses, pig meat cuts, red edible by products, white edible by products and other edible byproducts
Lijst van landen waarnaar geëxporteerd wordt
Australia, Canada, Cuba, Japan, Malaysia, Custom Union (Russian Federation – Kazachstan – Belarus), Singapore, South Africa, South Korea, Vietnam, European Union – all countries, Dubai, Mongolia, Ukraine, Ouzbekistan, Uruguay, Georgia, Moldavia, New Zealand, Philipinnes, India, Colombia, Papua New Guinea
Beschrijving van de zone waar uw bedrijf zich bevindt
Agricultural area (BPA : particular project of planning)
Informatie over het personeel
- Owner: Geert De Brauwer
- CEO: Thomas De Roover – De Brauwer
- Quality Manager : Els Beda
- Sales Manager : Thomas De Roover De Brauwer
- Production Supervisor : Kristo Vandamme
- Foremen cutting, deboning, packaging : Geert Debruyne, Frederick Simillion
- Technical employees: 15
- Water treatment: 2
- Production workers : cutters, deboners, packers, workers at slaughter line, weighers +/- 200 depending on the time in the year
Aantal shifts
Cutting area : 1 or 2 shifts a day (depending on workload) - Packaging : 2 shifts a day
Slachtcapaciteit (ton) per shift
NA
Aantal werkdagen per week
6 days a week
Jaarlijkse slachtcapaciteit (ton)
NA
Capaciteit van de snijzaal
84.454 ton/year
Verwerkingscapaciteit slachtafval (ton)
In 2015 : 645409 Pigs via Debra-Meat (Fresh pork 70 098 ton/year - Frozen pork 14 000 ton/year)
In 2016 : 521 173 pigs via Debra-Meat (Fresh pork 59189 ton/year - Frozen pork 11 000 ton/year)
In 2017 1 111 572 pigs via Debra-Meat (Fresh pork 59189 ton/year - Frozen pork 11 000 ton/year) Tonnage Debra-Meat sold on the market for human consumption
Koelkasten (capaciteit, aantal, type)
- 1 Cutting room, air blast, NH3, 600 m²
- 1 Chiller cutted meat, air blast, NH3, 300m²
- 1 packaging room, air blast, NH3, 250 m²
- 1 Expedition cutted meat, air blast, NH3, 190m²
- Year of construction 1979
- Renewed in 2004
- Building project 2015-2016 : new lay out of cutting room area
Totale oppervlakte
52.422 m²
Oppervlakte bedrijf
2300 m²
Productsoorten
Pork carcasses, pig meat cuts, red edible by products, white edible by products and other edible byproducts
Lijst van landen waarnaar geëxporteerd wordt
Australia, Canada, Cuba, Japan, Malaysia, Custom Union (Russian Federation – Kazachstan – Belarus), Singapore, South Africa, South Korea, Vietnam, European Union – all countries, Dubai, Mongolia, Ukraine, Ouzbekistan, Uruguay, Georgia, Moldavia, New Zealand, Philipinnes, India, Colombia, Papua New Guinea
Beschrijving van de zone waar uw bedrijf zich bevindt
Agricultural area (BPA : particular project of planning)
Informatie over het personeel
- Owner: Geert De Brauwer
- CEO: Thomas De Roover – De Brauwer
- Quality Manager : Els Beda
- Sales Manager : Thomas De Roover De Brauwer
- Production Supervisor : Kristo Vandamme
- Foremen cutting, deboning, packaging : Geert Debruyne, Frederick Simillion
- Technical employees: 15
- Water treatment: 2
- Production workers : cutters, deboners, packers, workers at slaughter line, weighers +/- 200 depending on the time in the year
Aantal shifts
Cutting area : 1 or 2 shifts a day (depending on workload) - Packaging : 2 shifts a day
Slachtcapaciteit (ton) per shift
NA
Aantal werkdagen per week
6 days a week
Jaarlijkse slachtcapaciteit (ton)
NA
Capaciteit van de snijzaal
84.454 ton/year
Verwerkingscapaciteit slachtafval (ton)
In 2015 : 645409 Pigs via Debra-Meat (Fresh pork 70 098 ton/year - Frozen pork 14 000 ton/year)
In 2016 : 521 173 pigs via Debra-Meat (Fresh pork 59189 ton/year - Frozen pork 11 000 ton/year)
In 2017 1 111 572 pigs via Debra-Meat (Fresh pork 59189 ton/year - Frozen pork 11 000 ton/year) Tonnage Debra-Meat sold on the market for human consumption
Koelkasten (capaciteit, aantal, type)
- 1 Cutting room, air blast, NH3, 600 m²
- 1 Chiller cutted meat, air blast, NH3, 300m²
- 1 packaging room, air blast, NH3, 250 m²
- 1 Expedition cutted meat, air blast, NH3, 190m²