« Terug naar overzicht
Covameat
Adres |
Komenstraat, 73 8950 Wijtschate |
Tel | 057452500 |
Fax | +32 (0)57 452529 |
Erkenningsnummer(s) | 125 125/1 |
Activiteiten
- Slachthuis
- Uitsnijderij
Commercialisatievorm
- Karkassen
- Vacuüm verpakt vlees
- Versnijdingen
- BIO
Productgroepen
- Afvallen
- Varkensvlees
Lastenboeken
Febev Plus Varken | |
Korte Keten |
Bedrijfsgegevens
Bouwjaar
1970
Totale oppervlakte
22500 m²
Oppervlakte bedrijf
10747 m²
Productsoorten
Pork carcasses, pork meat and edible offal
Lijst van landen waarnaar geëxporteerd wordt
Russian Federation, South Africa, South Korea, Japan, Vietnam, Australia, Cuba, Malaysia
Beschrijving van de zone waar uw bedrijf zich bevindt
The plant is located in an agricultural zone
Informatie over het personeel
74 employees and 50 independents
Aantal shifts
1
Slachtcapaciteit (ton) per shift
325 tons/day
Aantal werkdagen per week
5 days a week
Jaarlijkse slachtcapaciteit (ton)
80000 tons/year
Capaciteit van de snijzaal
40000 tons/year
Verwerkingscapaciteit slachtafval (ton)
70 tons/day
Koelkasten (capaciteit, aantal, type)
- Fridge I: 2, ammonia, 600 carcasses
- Fridge II: 6, ammonia, 2500 carcassen
- Fridge cut meat: 4, ammonia, 100 tons
- Fridge packaged meat: 2, ammonia, 70 tons
- Fridge return: 1, ammonia, 5 tons
- Fridge V: 2, ammonia, 1200 carcasses
- Fridge VI: 2, ammonia, 1200 carcasses
- Fridge kidneys & diagphragma: 1, ammonia, 43 m²
- Observation fridge: 1, ammonia, 30 m²
- Fridge edible offal (red organs): 1, ammonia, 60 m²
- Fridge edible offal (white organs): 1, ammonia, 40 m²
- Fridge return: 1, ammonia, 5 tons
1970
Totale oppervlakte
22500 m²
Oppervlakte bedrijf
10747 m²
Productsoorten
Pork carcasses, pork meat and edible offal
Lijst van landen waarnaar geëxporteerd wordt
Russian Federation, South Africa, South Korea, Japan, Vietnam, Australia, Cuba, Malaysia
Beschrijving van de zone waar uw bedrijf zich bevindt
The plant is located in an agricultural zone
Informatie over het personeel
74 employees and 50 independents
Aantal shifts
1
Slachtcapaciteit (ton) per shift
325 tons/day
Aantal werkdagen per week
5 days a week
Jaarlijkse slachtcapaciteit (ton)
80000 tons/year
Capaciteit van de snijzaal
40000 tons/year
Verwerkingscapaciteit slachtafval (ton)
70 tons/day
Koelkasten (capaciteit, aantal, type)
- Fridge I: 2, ammonia, 600 carcasses
- Fridge II: 6, ammonia, 2500 carcassen
- Fridge cut meat: 4, ammonia, 100 tons
- Fridge packaged meat: 2, ammonia, 70 tons
- Fridge return: 1, ammonia, 5 tons
- Fridge V: 2, ammonia, 1200 carcasses
- Fridge VI: 2, ammonia, 1200 carcasses
- Fridge kidneys & diagphragma: 1, ammonia, 43 m²
- Observation fridge: 1, ammonia, 30 m²
- Fridge edible offal (red organs): 1, ammonia, 60 m²
- Fridge edible offal (white organs): 1, ammonia, 40 m²
- Fridge return: 1, ammonia, 5 tons