« Terug naar overzicht
Jademo NV
Adres |
Ballingsweg, 5 bus 1 9620 Zottegem |
Tel | 093268100 |
Fax | +32 (0)9 3268101 |
info@jademo.be | |
Website | www.jademo.be |
Erkenningsnummer(s) | F831 KF831 |
Activiteiten
- Uitsnijderij
Commercialisatievorm
- Diepvries
- Karkassen
- Slachtafvallen
- Vacuüm verpakt vlees
- Versnijdingen
Export
- Export afvallen
- Export varkensvlees
- Export zeugenvlees
Import
- Import varkensvlees
Productgroepen
- Afvallen
- Varkensvlees
- Zeugenvlees
Lastenboeken
Febev Plus Varken |
Bedrijfsgegevens
Bouwjaar
2005
Totale oppervlakte
24000 m²
Oppervlakte bedrijf
11000 m²
Productsoorten
Pork and sow meat
• Unpacked meat: traditional cuttings as well as custom-made, in consultation with the customer
• Prepacked meat: packaging line (film, vacuum), weighing and labelling line
• Frozen meat: automated tunnel freezers and storage capacity of 2,500 tonnes
Lijst van landen waarnaar geëxporteerd wordt
Australia, Canada, Japan, Russian federation, Singapore, South Africa, South Korea, Vietnam
Beschrijving van de zone waar uw bedrijf zich bevindt
Jademo NV is located in a recent industrial site at the Belgian municipality Zottegem.
Informatie over het personeel
Team of 140 professionals
Production area 120
Commercial
• Sales: Marc De Moor / Alain Janssens
marcdemoor@jademo.be
alain.janssens@jademo.be
• Purchase of animals: Alain Janssens
Alain.janssens@jademo.be
• Orders: orders@jademo.be
Accounting:
• Head: Financial director José Ghekiere
Jose@jademo.be
• Sales invoices: Charlotte De Moor
Charlotte.demoor@jademo.be
• Purchase invoices: Jose Ghekiere
invoices@jademo.be
• Purchase of meat and farmers: Jan Van Den Bossche / Wiebke
Jan@jademo.be
Wiebke@jademo.be
Logistics:
• Head: David De Moor
David.de.moor@jademo.be
• Administration export: Leslie Buysse
Leslie@jademo.be
Administration:
• Head: Charlotte De Moor
Charlotte.demoor@jademo.be
• Sylvia Plas / Leslie Buysse / Jan Vandenbossche
Sylvia@jademo.be
Leslie@jademo.be
Jan@jademo.be
Staff:
• Peter Janssens: recruiting workers
Peter.janssens@jademo.be
• Charlotte De Moor: administration staff
Charlotte.demoor@jademo.be
Quality servicet:
Dr. Tine De Mey
Dr. Jan De Mey
Quality@jademo.be
Aantal shifts
1
Slachtcapaciteit (ton) per shift
Not applicable, only cutting plant
Aantal werkdagen per week
5
Jaarlijkse slachtcapaciteit (ton)
Not applicable, only cutting plant
Capaciteit van de snijzaal
200 ton/day 52000 ton/year
Verwerkingscapaciteit slachtafval (ton)
Not applicable
Koelkasten (capaciteit, aantal, type)
- 2 Shock freezer, Air blast, Ammonia - 80 ton / day
- 4 Carcass chillers, Air blast,NH3 - 2000 carcasses
- 2 Storage fridges expedition, Air blast, glycol - 125.000 kg
- 1 Freezer, Air blast, NH3 - 2.800.000 kg
- 1 Cutting room, Air blast, glycol - 200.000 kg /day
2005
Totale oppervlakte
24000 m²
Oppervlakte bedrijf
11000 m²
Productsoorten
Pork and sow meat
• Unpacked meat: traditional cuttings as well as custom-made, in consultation with the customer
• Prepacked meat: packaging line (film, vacuum), weighing and labelling line
• Frozen meat: automated tunnel freezers and storage capacity of 2,500 tonnes
Lijst van landen waarnaar geëxporteerd wordt
Australia, Canada, Japan, Russian federation, Singapore, South Africa, South Korea, Vietnam
Beschrijving van de zone waar uw bedrijf zich bevindt
Jademo NV is located in a recent industrial site at the Belgian municipality Zottegem.
Informatie over het personeel
Team of 140 professionals
Production area 120
Commercial
• Sales: Marc De Moor / Alain Janssens
marcdemoor@jademo.be
alain.janssens@jademo.be
• Purchase of animals: Alain Janssens
Alain.janssens@jademo.be
• Orders: orders@jademo.be
Accounting:
• Head: Financial director José Ghekiere
Jose@jademo.be
• Sales invoices: Charlotte De Moor
Charlotte.demoor@jademo.be
• Purchase invoices: Jose Ghekiere
invoices@jademo.be
• Purchase of meat and farmers: Jan Van Den Bossche / Wiebke
Jan@jademo.be
Wiebke@jademo.be
Logistics:
• Head: David De Moor
David.de.moor@jademo.be
• Administration export: Leslie Buysse
Leslie@jademo.be
Administration:
• Head: Charlotte De Moor
Charlotte.demoor@jademo.be
• Sylvia Plas / Leslie Buysse / Jan Vandenbossche
Sylvia@jademo.be
Leslie@jademo.be
Jan@jademo.be
Staff:
• Peter Janssens: recruiting workers
Peter.janssens@jademo.be
• Charlotte De Moor: administration staff
Charlotte.demoor@jademo.be
Quality servicet:
Dr. Tine De Mey
Dr. Jan De Mey
Quality@jademo.be
Aantal shifts
1
Slachtcapaciteit (ton) per shift
Not applicable, only cutting plant
Aantal werkdagen per week
5
Jaarlijkse slachtcapaciteit (ton)
Not applicable, only cutting plant
Capaciteit van de snijzaal
200 ton/day 52000 ton/year
Verwerkingscapaciteit slachtafval (ton)
Not applicable
Koelkasten (capaciteit, aantal, type)
- 2 Shock freezer, Air blast, Ammonia - 80 ton / day
- 4 Carcass chillers, Air blast,NH3 - 2000 carcasses
- 2 Storage fridges expedition, Air blast, glycol - 125.000 kg
- 1 Freezer, Air blast, NH3 - 2.800.000 kg
- 1 Cutting room, Air blast, glycol - 200.000 kg /day